Kwartiermakers in de Bouw

Laatste nieuws

Tilburg in de energietransitie

Er zijn veel activiteiten in de Gemeente Tilburg omtrent de ENERGIETRANSITIE. Voordat deze goed op koers is moeten er zaadjes geplant worden op allerlei fronten. Bewoners van tochtende energieslurpende woningen komen in beweging als er interessant passend en betaalbaar aanbod is. Aanbod wat goed aansluit bij de woonwensen van woningeigenaren. En als een aannemer dan aan de slag gaat in een woonwijk moeten eventuele drempelverhogende regelgevingen versimpeld worden. Dit zijn enkele voorbeelden van een grote transformatieopgave. Tijdens de European Social Innovation Week gaat Tilburg aan de slag met deze opgave. 

Onder het motto: ‘Aan de slag met je huis’ organiseert de Gemeente Tilburg als partner van het Europese OP-Zuid project Sneller en Beter naar Nul op de meter een thema dag op donderdag 28 september 2017.

Locatie: Club Smederij (Burgemeester Brokxlaan 8-84) te Tilburg
Tijdstip: 28 september 2018  08:30-17:00 uur.

Op deze dag praten we samen in verschillende sessies over diverse innovatieve aanpakken om de regio Hart van Brabant energieneutraal te maken. Een transformatieopgave die volledig thuishoort op deze European Social Innovation Week. En waarbij samenwerking tussen allen betrokken partijen noodzakelijk is!

Wij kijken uit naar de dynamiek van deze dag. Een ideaal moment om te leren van elkaar en nieuwe verbindingen te leggen. Stuur deze uitnodiging dan ook gerust door naar andere professionals in het vakgebied.

Het programma is gratis, maar wij vragen u wel vooraf in te schrijven in verband met de catering. Bekijk het dagprogramma en meldt u aan voor een sessie via http://dear-future.nl/event/aan-de-slag-met-je-huis.

Voor de live talkshow ‘Open Coffee Bouw‘ om 9.15 uur, dient u zich apart in te schrijven via:
https://www.eventbrite.nl/e/registratie-22e-open-coffee-bouw-aan-de-slag-met-de-energietransitie-36858513807?aff=eac2


Category: , ,