Kwartiermakers in de Bouw

Laatste nieuws

Bent u al gebeld??

Stel u eens voor. U komt net terug van vakantie en bij het eerste telefoontje dat u opneemt wordt de vraag gesteld: “kunt u volgende week 40 warmtepompen komen installeren?”

Een installateur monteert de technische installaties van een woning van het concept MorgenWonen, waarvan VolkerWessels elke dag eentje compleet monteert. De huizen bestaan uit elementen, die in de fabriek worden gebouwd en op de bouwplaats worden opgebouwd. De geprefabriceerde kast voor de technische installaties wordt in in zijn geheel op de verdieping van de woning gehesen. Het afwerken van de woning vergt nog eens zo’n twee weken. Alle daken worden aan de zuidkant voorzien van zonnepanelen. (foto Installatie.nl)

Er schieten direct allerlei gedachten door uw hoofd. Mooi project, toch? Of is het geen project maar een gebundelde vraag vanuit particulieren? Wie is de opdrachtgever? Hoezo een warmtepomp? Welke warmtepomp? Bron boren? Is een warmtepomp wel geschikt en een cv ketel niet veel goedkoper? Zou de technische groothandel wel zo snel kunnen leveren? Heb ik binnen mijn organisatie de capaciteit? Of heb ik hier helemaal geen tijd voor. En tot slot de hamvraag, heb ik de competenties in huis om deze waterpompen op de juiste wijze te installeren?

Lees het hele artikel in Gawalo, klik hier


Category: , , , ,